OUTFIT // BLACK & GOLD..

I ALWAYS USE // PROTECTION..

ALWAYS USE PROTECTION..
Jeg har måtte sande at jeg allerede har ridset min nye linse og har efter anbefaling fra en meget klog kvinde – derfor købt et UV Filter til “CANDY” (aka mit kamera).. så håber at det virker.. Man kan købe dem på EBAY- dog tror jeg at jeg er blevet taget i numsen, for mit endte på 40,50$ det er lidt meget for sådan et lille “glas øje”.. Men hvis du også står med en ridset forrude så find UV filter her eller på EBAY de har også mange.

2 kommentarer

  • Uh, det var en dyr omgang! Nu er jeg selv fotograf og du er da i hvert fald blevet snydt! Normalt vil jeg altid fraråde dig at købe UV filtre på ebay. Du ved aldrig hvordan glasset er. Hvis du køber dem på ebay, må du i hvert fald ikke give mere end 2 $ for et. Når du i stedet køber dem til 500-1000 kr. i fotoforretningerne forsikrer de dig, at det beskytter objektivet og du får sådan en forsikring på, at der ikke kan ske noget, når du bruger de UV filtre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Joanna..

      Ja den havde jeg luret – men min er også købt på EBAY og jeg kan ikke erindre at jeg har trykket køb på annoncen, men pludselig havde jeg en ubetalt handel og de truede med bål og brand. Så måtte jeg jo PAY UP!!

      😉

      Go´weekend

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // BLACK & GOLD..