RIKKES TAKE ON THE WORLD // HVORFOR LYVER VI...?

20.12.12 // EN JULEPIGE ER GÅET DØD..

20.12.12
SAMSØE SAMSØE PANTS
ZARA TØRKLÆDE
DOLFIE SHOES
Julepigen er udbrændt, efter at hun har været i Supermarco, Fisketorvet, FIELDS, NETTO, IKEA – så var luften altså gået af ballonen… Hvis der var kommet en Julemand og spurgt om jeg ville sidde på hans skød, så havde jeg bidt ham i knæskallerne og sat mig til at hyle, lige midt på gulvet i FIELDS…Jeg var så udkørt at der var ikke meget “brændende kærlighed” da kæresten kom hjem fra work… han måtte selv sætte den pænt klammo pre-lavede Lasagne med alt for meget ost ind i ovnen og æde den uden tilbehør..normalt er der altid hjemmelavede mad fra bunden, der dufter når han kommer hjem og siger “Honey i´m home” og jeg vredt svarer igen med “Så, kan du godt skride igen” 😉 Ej, jeg ELSKER min kæreste, men jeg hader at være “Housefrau” men hvem gør ikke det….? Jeg vil heller være “gudinde” det er en sejere rolle end forplejer…
Men ovenpå den travle dag, var det godt at jeg havde funktionelt tøj på, hvis mine bukser så ikke havde siddet helt oppe i numsen, da de var så statiske, at jeg kunne ha´ bidraget med statisk elektricitet til hele Nyborg. Hvergang jeg rørte noget, så fik jeg sådan et slag over nallerne…av! Men gaverne blev købt og der blev handlet indtil julemaden, så den er klaret….tjek, til Riksen….
OUTFIT // Bukser SAMSØE & SAMSØE // TOP H&M // T-shirt H&M // Tørklæde ZARA // Cardigan FTC CASHMERE // Sko DOLFIE ..

4 kommentarer

  • Nej, hvor er det et fint outfit 🙂
    Jeg vil lige benytte lejligheden til at fortælle dig, at jeg nyder at følge med på din blog (også et tak til Acie, for at have skubbet dig det sidste stykke til at få starten den! ;))
    Og jeg blev meget, meget rørt af dit indlæg om din ulykke <3

    Jeg håber du og din familie får en rigtig glædelig jul og et dejligt nytår. Jeg glæder mig til at følge mere med 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Sofie,

      Tusinde tak, jeg er virkelig glad for at du syntes at det er en god blog, man er så sårbar fordi man ved ikke hvordan det bliver modtaget, men det kan jeg virkelig mærke igennem alle de søde piger der skriver til mig, det varmer rigtig meget.

      Ha´en dejlig Jul,

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Ja du er nok udbrændt, men din humor er bestemt ikke!! 😀 Elsker dit svar til mandens jeg-er-hjemme råb 😀 😀

    Er i øvrigt også fan af at være gudinde frem for husholderske 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Rikke,

      Humor er det eneste man har – ellers har man intet tilbage, så må man grine lidt af sig selv i stedet 😉 Men dejligt at vi kan grine sammen, vi har nok alle nogle ting at man knurrer over i hverdagen… specielt mænd 😉

      Ha en dejlig jul, håber vi ses her igen…

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIKKES TAKE ON THE WORLD // HVORFOR LYVER VI...?