OUTFIT // ALMOST BLACK..

TIMES FLY // SO FAST..


Julie sendte mig dette billed i sidste uge fra hendes fødselsdag sidste år.. problemet var bare at jeg ikke kan huske det.. festen blev holdt på RUBY´S en søndag, fordi de jo alle er skuespillere (pånær mig) så man skulle jo på arbejde dagen efter, men alle ved jo at på RUBY´S der serverer de fandes gode drinks.. jeg må have lavet en regning i baren og bare fyldt på – for vågnede Mandag morgen med rød læbestift på læberne, var stadig iført festtøj – skoene var dog kommet af. Nanna og jeg skulle have trænet kl 6.00 om morgenen og hende havde jeg også brændt af….puha… jeg er simpelthen blevet for gammel til de der stærke drinks..! og hvordan kan det være at de der tømmermænd bare er blevet så meget værre.. *hiiik*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // ALMOST BLACK..