INSTAGRAM // THE LITTLE BLACK DRESS..

QUESTIONS // KRISTINA TI

20121117-200717.jpg
Jeg har fået en del spørgsmål på mail ang. denne nederdel jeg har på.. Mærket er KRISTINA TI og er ikke rigtig kommet til Danmark endnu- jeg har dog været så heldig at jeg har fået fat i to modeller – den anden model er denne den er mere figursyet og lårkort… Som i virkelig kort…man er vel stadig ung ; ) den er mere til fest – hvor den jeg har på, på billedet vil jeg klart bruge mere til hverdag.
Du kan se kollektionen her på KRISTINA TI der er rigtig mange fine items- nogle er dog meget Italienske og ikke så meget til os høje Nordiske tøser, vi er jo ikke alle en str 32 og har 36 i futter..! Men hvis man kun lever af pasta, rødvin, oliven og kærlighed- så ville vi alle sgu nok også være tynde som en grasini pinde … Men flot tøj laver de Italienere og det kan vi jo så drage nytte af… Er ihvertfald helt vildt glad for dem og vil til hver en tid købe flere ting fra Kristina Ti, når jeg falder over det.

Ha’ en dejlig dag
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM // THE LITTLE BLACK DRESS..