LIFE // BREAKFAST AT FOODSHOP 26


Var inviteret på Morgenmad idag på FOODSHOP 26 “my old crib” 2300 Islandsbrygge.. jeg elsker det sted.. Der er plads til alle mennesker og rum til at være den man er…! Som Fynbo der flytter til Sjælland, var det et perfekt sted for mig at bo og siden jeg flyttede derfra for 2år siden, har jeg savnet det hver eneste dag. Men så er det godt at jeg kan besøge Julie der engang imellem når kalenderene lige passer…- Hun spiller fortiden med i “Crazy Christmas Cabaret” så tiden er lidt short for hende, så da indvitationen lå på SMS at hun bød på morgen mams, så slog jeg til. Det er altid super hyggeligt når vi mødes, der er som regel 1000 ting at indhente, da der går lidt tid imellem.. Men der er ikke noget at en kaffe ikke kan indhente..

Du kan se Julie her spille med i Crazy Christmas Cabaret.

Tak for mad, Jules. 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *