WHEN NATURE GOES WILD..

FIFTY SHADES DARKER // STILL IN LOVE..


Kender i følelsen af at man hier efter at der er en mand der vil en så meget at han gør alt i sin magt for at forføre en…NEJ…?? Nej det gør jeg heller ikke (Sorry honey) men det er der bare ikke rigtig nogen mænd der gør… ihvertfald ingen der kan måle sig med Christian Grey.. *OMG* Jeg er helt forelsket.. det må man altså gerne, når det er en bog.. ellers putter jeg ham bare på min lamineret liste, med de 5 mænd jeg må være sammen med hvis man tilfældigt møder derm 😉 Han er seriøst den vildeste, der er jo ingen ting at han ikke vil gøre for Anastasia… hvilket nok kan få enhver kæreste til at blegne lidt vedsiden af ham.. men det er også okay, man må godt dagdrømme lidt, det gør kun ens hverdag lidt mere spændende, hvis man læser lidt “husmor porno” som de kalder den slags bøger.. Men jeg er “kold” jeg æder den stadig råt.

Jeg glæder mig allerede til at læse nummer 3 i serien, men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre når jeg er færdig- så bliver der helt tomt i mit liv… Men så er det godt at min veninde Louise har fortalt mig at der er kommet en bog der minder om Fifty serien.. “BLOTTER FOR DIG” af Sylvia Day.. Can´t Wait…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN NATURE GOES WILD..