DET SPILLER // ....IKKE!!

COS // WOOL A-LINE COAT

20121124-222031.jpg

20121124-222045.jpg
Kender i det, når der er noget der smutter mellem fingrene fra en, det kan være en fyr, et job eller en ting man så kraftigt hungrede efter…? Dette skete for mig sidste år… Det gjorde så ondt og det har irriteret mig et helt år… Liiige indtil jeg gik ind i COS og der var den…. Jakken… Jakken jeg aldrig fik, den var udsolgt, væk og jeg skulle aldrig se den igen…! Indtil NU…! ( I troede nok det var en mand, det her drejede sig om? haha)
Men der var desværre kun en 34… Arghhhh – jeg prøvede den, men igen måtte jeg erkende at slaget var tabt, jeg kunne ikke presse mig i den, jeg måtte igen se mig slået af andre der også ville have den…! Så slog det mig… Hvad med nettet? Hurtigt fandt jeg min Tlf frem, midt i butikken og fik tastet www.cos.com ….vente vente vente… DER.. De havde den i en 36… Den måtte være miiiin, kunne se at den også var ved at være udsolgt på nettet, turde ikke tage chancen igen og miste den.. Så fandt mit kort frem og udfyldte købs Info og den.. endelig efter 1år var den MIN…Ingen kunne tá’ den fra mig, nu skulle den bo hos mig..forevigt…!
Glæder mig til at den ankommer, så jeg kan glæde mig over at denne gang sejrede jeg..!

😉

Du kan finde WOOL A-LINE COAT lige her.

3 kommentarer

  • Kathrine

    Har længe tænkt over du faktisk er ‘besat’ af jakker.. Som nogle er det med sko!
    Hvilket jeg også selv er.. Ulempen er bare at jakker fylder en del mere end sko! ( bare spørg min sambo om dette)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • elle

    Virkelig fin blog – er ny læser 🙂
    Samme jakke faldt jeg for i Århus for et par uger siden, og da sort var udsolgt og man bor et sted uden en COS (på fy´n), så satte jeg jagten ind på nettet.. og efter utallige “kig”, lykkedes det i dag – haps!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Elle,

      Dejligt du læser med, det gør mig super glad 😉 Håber du bliver glad for jakken, jeg blev dog lidt ked af at foeret var lavet af bomuld og det gjorde at når jeg havde leggins eller andet på, så kravlede jakken op af mine ben, så den tilsidst sad under hagen ;( Så tjek det lige når den ankommer, inden du river mærkerne af.

      Kom tilbage, lover du ik det- dejlig af ha dig som læser.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SPILLER // ....IKKE!!