OUTFIT // SUNSET

FIFTY SHADES OF GREY

20121019-225911.jpg

Jeg er kommet rigtig godt ind i Fifty Shades of Grey, her på min ferie… *OMG* det kan godt være at den bog har fået høvl for dens opsætning eller at den ikke er skrevet godt nok, men det vil jeg S**** på, jeg æder den råt, jeg gennemlever beskrivelserne så meget, at jeg ikke kan ligge den fra mig. Jeg får ihvertfald ikke kommunikeret meget med de andre rundt om vores pool, idet jeg er i min helt egen lille verden af “The Red Room of Pain” den tænder nogle gnister i en som er rigtig dejlige og varmer rart. Den er let læselig og jeg behøver ikke at have den helt store tænke hat på, jeg kan bare lade mig glide igennem denne nye verden af lyster og spræng farlig kemi mellem to mennesker og lade mig blive forført. Jeg læser den på Engelsk, da jeg syntes den er bedst på sit moderssprog. Hvis man er til en ubesværet litteratur bog, kan jeg sagtens anbefale denne bog med en pil opad.

Jeg tror at den har modtaget så dårlig anmeldelser, fordi at den nok ikke rigtig chokerer så meget i Danmark, vi er jo ret åbne og der skal nok lidt mere end en bondage interesseret forretningsmand til at ryste vores verden. Men jeg syntes også den skal have sin kredit for at ryste lidt op i folk. Hvem kan nægte, at læse sådan en bog, ikke gør noget indeni en?
Jeg kan sagtens tænke mig til at alle de “artige” Amerikanske kvinder, lige må en ekstra gang i Kirke om Søndagen, hvis de begynder på denne bog/ men “Come on” der er sgu nok lidt flere der har kinky sex, bag lukkede døre end vi regner med, vi er jo bare alle mennesker og der er forskellige ting der skal til for at vi gnistrer 😉

“Fuck, hvor er Fifty Shades dog en syg og stupid roman, der promoverer et sygt og stupidt kvindeideal, fra før kvindefrigørelsen kunne kravle”

Leonard Christina SKov, Weekendavisen

“Romanen er befolket af svage
karakterer med meget billige fantasier”

Katrine Sommer Boysen, Jyllands-Posten

“Som et kvindeligt opråb til tidens mænd – Giv os mere eventyrlig sex! – har den forhåbentlig en mission. Medmindre mændenes svar er, at kvinderne kan få nogle flere bank”

Jens Andersen, Berlingske

Der er snakke om hvem der skal spille de to hoved roller i filmen. Her er dem som folk gætter på. Uhmmmm…

20121019-231537.jpg

20121019-231550.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // SUNSET