GRRRLLL... // LEO PANTS..

NEW IN // BOMBER JACKET

20121017-175122.jpg

20121017-175133.jpg
Har købt denne Bomber Jacket fra ZARA, jeg er top glad… Virkelig mit bedste køb i lang tid. Kan lige se den til en kjole eller til skinny jeans og stiletter. Jeg kan ikke finde den på deres hjemme side men price tag ser sådan her ud.

20121017-175414.jpg
Jeg vil lige knytte til størrelsen på jakken at det er en Str M. Jeg prøvede flere ting i en str Small som jeg er og til tider en XS og ingen ting passede i bukser eller overdele.. Tænkte “det var satan” har jeg taget på, jeg blev så frustreret at jeg spurgte ekspedienterne.. “Hold up” hvad sker der for jeres str, hvor hun forklarede at ZARA var begyndt at lave deres str. Mindre…!! Jeg ved ikke om det passer.. Men jeg kan ihvertfald ikke presse min røv ned i dem.. Så spørgsmålet er.. “Kan man elske noget, samtidig med at man også hader det?” Det er sgu da psykologisk SÅ forkert at lave tøj mindre, så jeg skal en str op..! Det giver jo ingen mening.. Kvinder gider da ikke have en 40 på hvis de er 38.. Derfor at jeg aldrig i sin tid hoppede på Patrizia Peppe jakkerne, fordi jeg nægtede at tage en 40 på, men jeg er dog blevet klogere nu. De burde hellere gøre det omvendt, så jeg skulle ned i en 34 så føler man sig jo “åle slank” 😉

Næste indlæg

GRRRLLL... // LEO PANTS..