MY FRIENDS LIKE...

IN LOVE WITH A WOMAN..


Chiara Ferragni, modeblogger 24år somre-fra Italien og kalder sig selv “The blonde salad” og er meget meget pæn…grrrr… hun er gennemført perfekt.. der er aldrig et hår der sidder forkert.. plus hun altid har det helt rigtige tøj på, hun sammenarbejder med mærker som: Guerlain, Dior, Hugo Boss, Louis Vuitton, Lancome, Furla, Woolrich, Grey Goose, Pennyblack, Max Mara, Ermenegildo Zegna, Chanel, Mini, Tommy Hilfiger, Kenzo, Yamamay, Nikon, Mango, Bulgari, Polyvore, Philipp Plein, Alberto Guardiani, Diego Dalla Palma, Easyjet, Hogan, Benetton, DL1961, Seven For All Mankind. Men hvem ville ikke se lækker ud, hvis man kunne trække i sådan nogle lækre klude.

Hun startede sin blog i 2009 og har bare indtaget verdenen..mindre end 2år efter hun startede sin blog, har hun hverdag haft mere end 110.000 views om dagen. Hun har vundet flere priser for sin blog/sin stil/sin skønhed. Hun har sit eget skomærke og har siddet forrest til alle modeshows de seneste mdr. Hun har en gude smuk kæreste og de to sammen er bare picture perfect.. næsten så man kaster op af misundelse… Men hey man er jo også lige en del år ældre end hende og det er som om at tyngde kraften har fået fat på dele af min krop, som ikke rigtig endnu er kommet til hende- hun har stadig lange perfekte ben og ikke skyggen af appelsinhud… (fristes til at skrive ko, men holder det for mig selv) men det kommer nok en dag..hæhæ..!

Hvis du ikke kender hende, så skal du klart følge hende på hendes blog eller på INSTAGRAM, hun ligger nogle rigtig fine billeder ud af sig selv.
http://www.theblondesalad.com/

Næste indlæg

MY FRIENDS LIKE...